Meteren Orthodontie in Culemborg

Patiënten van Tandheelkundig Centrum Parijsch (TCP) in Culemborg hoeven voor het grootste deel van hun orthobehandeling niet ver te reizen: de maandelijkse controles zijn zo veel mogelijk in de eigen tandartspraktijk. Dat is dan altijd op dinsdag of woensdag.

Als  TCP tand- of kaakstandafwijkingen constateert, komt tandarts Reinier Hoogeveen langs om te bekijken welke dat zijn en of die met een beugel te behandelen zijn. Voor het behandelplan zijn gebitsafdrukken en speciale (röntgen)foto’s nodig, die maken we in Meteren (Rijksstraatweg 49A). Het plan bespreken we liefst in Meteren.

Beugel aanbrengen en controles

Meestal kunnen we de beugel in TCP aanbrengen, soms is het praktischer daarvoor naar Meteren te komen, omdat we daar op meer dagen en tijden afspraken kunnen maken.

Voor de maandelijkse controles komt Reinier en verder wordt je geholpen door orthodontie-assistentes Daphne,  Janine en Annelous. Zij hebben zich gespecialiseerd in het plaatsen van beugels en het vervangen van draden en elastiekjes. Ze doen dat uiteraard uitsluitend in opdracht van de tandarts zelf.

Voor spoedgevallen en vragen blijft de praktijk in Meteren de aangewezen plaats.